Fjarki frá Breiðholti


outstanding results and pedigree

Om

Fjarki

Fjarki er en enestående 4-gænger hingst med en imponerende kåring med hele 9,5 i både tølt og trav hvilket bidrager til en total på 8.42.

Han er sort minimal broget med 3 hvide sokker - hvilket ofte ses gå igen i hans afkom. 


Han har i sine unge år gjort det flot på stævnebanerne med gode resultater i sporten til både DM og NM. I 2015 blev han solgt til Norge hvor han været ejet og reddet af en ungrytter.


Hans afstamning er om endnu mere imponerende med en far (Þristur frá Feti) kåret med 8.28 total - som har +740 afkom og ærepris kåret for afkom med 7.90. Mor (Hrund frá Torfunesi) er kåret 8,02 total - hun har præsteret 8 afkom i
1. klasse og ærespris kåret for afkom med 8,28

Afkom


Generalt oplever vi ejere af Fjarki's afkom fortælle de er talentfulde og let ridelige med godt potentiale for sport konkurrencer.

De kårede afkom efter Fjarki viser sig særdeles talentfulde med et speciale i tølt og trav med lange skridt, høj action og god fart. Her under finder du et udplug af de højest kårede efter ham - alle hopper naturligvis...

Von frá Ey I

9.5 for tølt og Vilje/Sind

Von er ejet af stutteri Eyland på Island, de fortæller hun er en af deres yndlings avlshopper

8.06 | 8.43 | 8.29

Nunna fra Guldbæk

9 for Tølt og Vilje/Sind

Nunna er efter Nina fra Guldbæk ejet af Kærgården Islænder.
Hun er flot kopi af sin far


8.22 | 8.25 | 8.24

Fjóla fra Jór

9 for tølt og skridt

Fjóla er netop i 2020 solgt til Sverige og starter ny tilværelse med sin ejer Malena


8.16 | 8.14 | 8.15 

Bedækker ikke længere

Fjarkí har vi desværre i 2023 måtte erkende er blevet steril og kan ikke længere tilbyde bedækninger. Vi har ekslusivt de sidste Fjarki afkom som er lavet med ham - skulle du have interesse er du velkommen til at kontakte os.